top of page
african-american-elegant-woman-in-black-bodysuit-a-2022-11-02-01-53-34-utc.jpg
ICOONE 12 ottobre 20207090b.jpg

CELULIT

Rešitve za zmanjševanje celulita obstajajo in icoone je ena izmed najboljših strategij za zdravljenje celulita, saj deluje na vzrok nastanka le tega.

Tehnologija metode temelji na uporabi posebnih ročk, opremljenih z mikrostimulatorji, ki kot tisoče drobnih dlani masirajo kožo in zagotavljajo do 21.600 mikrostimulacij na minuto: gre za tako imenovano Multi Micro Alveolar Stimulation, inovativno in edinstveno stimulacijo, ki omogoča mobilizacijo kože in podkožja vse do najglobljih plasti. Znanstvene študije so pokazale, da ta mikromasaža daje makro rezultate: poveča se prekrvavitev in vlakna vezivnega tkiva postanejo bolj prožna, zato se pospešijo presnovne izmenjave, zmanjša se napetost maščobnega tkiva, izboljšata se drenaža in prekrvavitev ter s tem videz in kakovost pomarančne kože.

icoone laser med_ skinzzo 4.0 medical_.jpg

ZATEGOVANJE KOŽE, ELASTIČNOST

Ta tretma uporablja celično stimulacijo za spodbujanje proizvodnje kolagena in elastina, zaradi česar je koža takoj videti bolj čvrsta, telo pa vitko in napeto. Tretma je še posebej primeren za toniranje kože po hujšanju.

Poleg tega je na določenih delih telesa, kot je zadnjica, mogoče povečati tonično delovanje icoona z uporabo LED in LASER svetlobnih virov, s čimer dosežemo še bolj opazen učinek »push-up«: uporaba laserja in še posebej led svetlobe v kombinaciji z mikrostimulacijami poveča stimulativni učinek na fibroblaste za proizvodnjo kolagena, s čimer dosežemo še hitrejše in dolgotrajnejše rezultate. Telo je bolj napeto in koža takoj čvrstejša, s sejami tretmajev, ki združujejo učinkovitost s prijetnim sproščujočim učinkom.

Drainage.jpeg

CIRKULACIJA IN LIMFNA DRENAŽA

Zasnovan za spodbujanje limfnega in krvnega obtoka, ta tretma pomaga tonirati in preoblikovati noge, kar daje takojšen občutek lahkotnosti in dobrega počutja.

Če pa stopala in noge pogosto otekajo, je morda primerno spodbuditi odvajanje tekočine in izboljšati cirkulacijo s ciljno usmerjenim zdravljenjem.

Kaj je najmanjši skupni imenovalec težkih nog, oteklih gležnjev in vek? Pogosto tudi nepravilen limfni obtok: če limfa zastaja v tkivih in se ne odvaja, se kopiči, povzroča otekline in težave s prekrvavitvijo, celo do pojava celulita. Po drugi strani pa, ko je telo dobro drenažno stimulirano, so noge lahke, ni zastajanja vode in koža je videti svetlejša ter bolj kompaktna.

cicatricifibrosiaderenze-1.jpeg

BRAZGOTINE, FIBROZE, ADHEZIJE

Izboljšanje elastičnosti, prekrvavitve in videza brazgotin, fibroz in adhezij je možno zahvaljujoč posebni mikromasaži icoona.

Zdravljenje za zmanjšanje vnetja in fibroze, izboljšanje kakovosti in elastičnosti kože zahvaljujoč globoki stimulaciji sinteze kolagena in elastina za spodbujanje celjenja brazgotin, v kombinaciji z lajšanjem bolečin in povrnitvijo mobilnosti na prizadetem območju poškodbe. Icoone omogoča natančno in neboleče zdravljenje vseh predelov obraza in telesa ter vseh vrst brazgotin, še posebej kirurških ali travmatskih, po carskem rezu, po aknah ali po mastektomiji.

V vseh teh primerih se koža odzove na travmo, ki jo je poškodovala: poškodba vključuje globlje plasti in to sproži nastanek fibroznega tkiva, ki ga popravi. To tkivo, ki ga proizvajajo fibroblasti, je manj organizirano od prvotnega tkiva in je poleg tega, da vsebuje fibroblaste, bogato s kolagenskimi vlakni, elastičnih vlaken pa je manj; krvnih žil v fibroznem tkivu je manj kot običajno, zato je svetlejše od okoliške kože.

ICOONE 12 ottobre 20207284.jpg

 VENSKA INSUFICIENCA IN LIMFEDEM 

Slabo delujoče vene, razpršene otekline v okončinah: vse to se lahko izboljša z icoone tretmajem, ki takoj vpliva na intenzivnejšo cirkulacijo krvnega obtoka.

Naravna in neboleča stimulacija, ki sproži reaktivacijo limfnega in krvnega obtoka, izboljša oksigenacijo tkiv, tudi najbolj občutljivih in zmanjša otekline, kar zagotavlja večjo prožnost in gibljivost prizadetih predelov ter skrajša čas estetskega in funkcionalnega okrevanja.

Izboljšanje življenjskega sloga je nedvomno nujen prvi korak: zmanjšanje časa, ki ga preživite v sedečem položaju, izogibanje dolgotrajnemu mirovanju, nošenje elastičnih nogavic za lajšanje oteklin in bolečin v nogah so koristne metode. Pogosto pa te metode niso dovolj, zato vam lahko pomaga inovativen in edinstven aparat icoone, saj omogoča masažo pri limfedemu, ki daje odlične rezultate tudi pri venskem popuščanju.

ICOONE 12 ottobre 20207310.jpg

TENDINOPATIJA IN MIŠIČNA NAPETOST

Rehabilitacijska masaža icoone deluje globlje kot ročna masaža, pri odpravljanju tendinopatij in mišičnih bolečin.

Ciljno usmerjeno zdravljenje za zmanjšanje bolečin in vnetij, namenjeno ponovni vzpostavitvi normalnega delovanja sklepov. Lajšanje zastojev v tkivih in oksigenacija tkiv, lajšanje mišične napetosti, ki jo povzročajo tudi bolezni, kot je fibromialgija.

Kako do lajšanja bolečin v vratu in katera zdravila za bolečine v hrbtu obstajajo? Kako priti do zdravljenja okorelosti mišic in kako rešiti problem vnetja tetiv? Odgovor na vsa ta vprašanja je lahko rehabilitacijska masaža z icoonom: tehnologija, ki stoji za napravo, dejansko temelji na uporabi inovativnih ročk, opremljenih z mikrostimulatorji, ki masirajo kožo in omogočajo do 21.600 mikrostimulacij na minuto, s čimer presegajo meje preprostih ročnih masaž, zahvaljujoč tako imenovani multi mikro alveolarni stimulaciji.

ICOONE 12 ottobre 20207071.jpg

OBLIKOVANJE TELESA

Zasnovan za delovanje na trdovratnih maščobnih oblogah, ta tretma za oblikovanje telesa daje celotni postavi novo najdeno harmonijo ter prijeten občutek lahkotnosti in dobrega počutja.

Zmanjšanje podkožne maščobe za oblikovanje postave so zato sanje mnogih. A ne da bi se morali zateči k skalpelu, kar je strašljivo zaradi možnih stranskih učinkov, potrebe po anesteziji in dolgega časa okrevanja. Dobra novica je, da danes obstaja rešitev za oblikovanje telesa na učinkovit in neinvaziven način: icoone je ena najboljših naprav za nekirurško oblikovanje telesa zahvaljujoč Roboderm®, inovativni tehnologiji, ki izvaja tako imenovano Multi Micro Alveolar Stimulacijo, ki mobilizira kožno in podkožno tkivo vse do najglobljih plasti, pospešuje cirkulacijo, odvaja tekočino in spodbuja zmanjševanje maščobnih oblog.

face-and-breast-lifting.jpeg

DVIG PRSI IN DEKOLTEJA

Zasnovan za oksigenacijo in revitalizacijo kože, ta tretma zmanjša maščobo pod brado in otekanje oči, hkrati pa napolni ustnice, učvrsti predel dekolteja in

vratu ter preoblikuje prsi. Je idealna izbira za osvežitev videza in sijoč videz brez posega po operaciji.

Zaradi povešenih tkiv je telo videti ne privlačno in nič kaj mladostno, zato smo mnogi že kdaj poskusili: pred ogledalom smo potegnili kožo nazaj in navzgor, da bi videli, kako bomo videti po liftingu in presenetilo nas je, kako hitro nekaj let izgine z obraza. Tisti, ki se bojijo, da brez kirurškega dviga obraza, nekirurškega dviga vratu, nekirurškega dviga prsi ni mogoč, se motijo.
Zahvaljujoč tretmajem icoone lahko obraz, prsi in dekolte dejansko dobijo takojšnjo in učinkovito antigravitacijsko "ojačitev": multi mikro alveolarna stimulacija na osnovi tehnologije Roboderm® je inovativna in edinstvena stimulacija, ki omogoča mobilizacijo kože in podkožnega tkiva do najglobljih plasti.

immune-system.jpeg

IMUNSKI SISTEM

Ciljna nega za ponovno aktiviranje mikrocirkulacije, razstrupljanje telesa in s tem izboljšanje delovanja imunskega sistema, zmanjševanje ravni stresa.

Izboljšanje limfnega sistema, krepitev imunskega sistema, čiščenje telesa: 3 prednosti za ohranjanje zdravja.
Krepitev imunskega odziva pomeni tudi izboljšanje delovanja limfnega sistema: limfa, ki teče v tkivih in zbira odpadne snovi, zbrane v limfnih kapilarah, teče proti bezgavkam, kjer jo čakajo celice imunskega sistema, pripravljene na poseg za čiščenje in razstrupljanje telesa vseh odpadkov. Imunski in limfni sistem sta torej tesno povezana in pravilno delovanje enega je potrebno za drugega, prav tako sta oba bistvena za čiščenje telesa in s tem ohranjanje dobrega zdravja.

ustioni-3.jpeg

BRAZGOTINE PO OPEKLINAH

Opeklinske brazgotine, tako nedavne kot iz preteklosti, se izboljšajo po zaslugi icoone, neinvazivnega in nebolečega zdravljenja, ki aktivira regenerativne sposobnosti kože.

Icoone zagotavlja pomirjujoče in neinvazivno delovanje, ki v primeru nedavnih opeklin zmanjša vnetje, pospeši proces celjenja in prepreči zaplete ter tako izboljša kakovost in elastičnost kože. V primeru starejših opeklin stimulira fibrotična področja, ki predstavljajo adhezije, da se izboljša prožnost, elastičnost in mehčajo tkiva, kar spodbuja presnovno izmenjavo.

​Opekline je treba zdraviti skrbno in pod zdravniškim nadzorom, da preprečimo trajne sledi, vendar pogosto ne izginejo popolnoma. Za lažje celjenje lahko pomagajo tretmaji icoone, saj je zahvaljujoč Multi Micro Alveolar Stimulation, ki je mogoča z inovativnimi ročkami naprave, mogoče mobilizirati tkiva do najglobljih plasti vezivnega tkiva, neboleče in ne da bi jih poškodovali, temveč stimulirali njihovo popravilo.

gravidanza-1.jpeg

NOSEČNOST

En sam tretma za vse majhne in velike nosečniške nadloge, za sijoče in zdravo telo pred in po porodu.

Ciljna nega za limfno drenažo in izboljšano cirkulacijo, namenjena tudi preprečevanju nastanka estetskih in funkcionalnih težav. Med nosečnostjo: ponovna aktivacija mikrocirkulacije za lajšanje težkih nog in preprečevanje morebitnih madežev (npr. kapilare, celulit, lokalne maščobne obloge, zastajanje vode).

Po porodu: povrnitev čvrstosti, elastičnosti in tonusa tkiv. Preoblikovanje volumnov, izboljšanje delovanja ven in obnova limfnega sistema. Icoone tretmaje lahko izvajamo po prvem trimesečju nosečnosti, pri čemer se izogibamo trebuha.

ICOONE 12 ottobre 20207178.jpg

WELLNESS, RAZTEZANJE IN SPROSTITEV

Vzemite si čas za icoone tretma ali seanso z icoone Boosterjem za takojšen občutek sprostitve in dobrega počutja.

Zdravje ni samo odsotnost bolezni, ampak tudi dobro počutje v svojem telesu, sproščenost brez stresa, iskanje harmonije med telesom in duhom. Doseči to ni enostavno, v našem kaotičnem in natrpanem življenju, vse manj posvečenega protistresnim aktivnostim; vendar je to potrebno, saj le z vzpostavitvijo dobrega psihofizičnega ravnovesja lahko rečeš, da si res dobro.

Sprostitveni tretma icoone spodbuja popolno dobro počutje telesa in duha, sproščanje endorfinov in vodi do splošnega dobrega počutja. Torej pomembno si je vzeti čas za sprostitev, za takojšen protistresni učinek na telo, ki vam omogoča, da z naravnim pristopom ostanete zdravi.

ICOONE 12 ottobre 20207222.jpg

POMLAJEVANJE IN OBNOVA KOŽE

S spodbujanjem proizvodnje kolagena in elastina lahko icoone na povsem naraven in neboleč način povrne čvrstost tkiv, zgladi znake staranja in koži podari novo svetlost in prožnost.

Icoone je eden najboljših tretmajev za nego kože proti staranju, saj deluje globinsko, na vzroke za nastanek gub, hkrati pa je popolnoma neinvaziven in brez stranskih učinkov. Masaža obraza izboljša prekrvavitev v koži z aktiviranjem proizvodnje elastina in kolagena s fibroblasti. Poleg tega tretma z icoonom naredi kožna vlakna bolj elastična, s takojšnjim učinkom proti staranju in pomlajevanju kože, z vidnimi rezultati že po nekaj minutah nanosa. Zahvaljujoč temu posegu proti staranju kože, ki je prijeten in nežen, popolnoma neboleč, se gube zgladijo, koži pa se povrne čvrstost in elastičnost ter je vidno bolj sijoča: skratka, videti je mlajša.

riduzione-rughe-e-smagliature.jpeg

GUBE IN STRIJE

Tretma za spodbujanje oksigenacije tkiv in regeneracije kože ter povrnitev elastičnosti in kompaktnosti tkiv.

Ko že govorimo o gubah in strijah, se na vsakem telesu najde kakšna brazgotina, kjer primanjkuje kolagena in tudi oksigenacije. To sta dve težavi, ki ju lahko icoone pomaga rešiti z Multi Micro Alveolar Stimulation, inovativno in edinstveno stimulacijo, ki mobilizira kožo in podkožno tkivo vse do najglobljih plasti: zahvaljujoč posebnim ročkam, opremljenim z mikrostimulatorji, ki kot na tisoče majhnih dlani masirajo kožo in zagotavljajo do 21.600 mikrostimulacij na minuto. Že po eni seji z icoonom se poveča pretok krvi na tretiranem predelu ter izboljšata se videz in kakovost kože. 

ICOONE 12 ottobre 20207154.jpg

SPROSTITEV IN DOBRO POČUTJE

icoone doseže splošno sprostitev tkiv, spodbuja sproščanje endorfinov in povzroči splošno dobro počutje.

Dnevi, preživeti z obveznostmi, služba, ki ne pušča prostora zase, družinske obveznosti: stres se povečuje in vsi vemo, kako slabo je za duha in telo. Prevelik pritisk povzroči, da se postaramo, preden bi se morali, saj zmanjša oksigenacijo tkiv in povzroči, da je koža pusta in izgubi tonus; lahko pa tudi zbolimo, zaradi kompleksnih mehanizmov ( hormonskih in drugih ), ki jih sproža po telesu.

Predstavljajte si, da imate na tisoče majhnih rok, ki delajo na vašem telesu ne invazivno mikromasažo, ki ne le sprošča, ampak tudi pomlajuje tkiva. Vse to je mogoče z icoone® terapijo.

miglioramento-della-circolazione-sanguigna.jpeg

PRED IN PO OPERACIJAH

Tretma za spodbujanje hitrejšega okrevanja tkiva in lajšanje bolečin.

Pred: drenaža in mobilizacija tkiva, za pripravo kože na kirurški poseg in za olajšanje zdravnikovega dela med operacijo.
Po: drenažni, protibolečinski in rehabilitacijski učinek, pospešuje proces celjenja tkiva in pomaga izboljšati izid ter preprečiti morebitne zaplete.

 

Obdobje pooperativne rinoplastike, povečanja dojk, blefaroplastike ali liposukcije marsikoga skrbi, želimo si, da bi otekline in podplutbe na območju operacije, ki so posledica neizogibne poškodbe tkiv, hitro izginile. Mikromasaža ima takojšen drenažni učinek, kar pomaga zmanjšati lokalni edem; izboljšanje cirkulacije v predelu zmanjša vnetje in pooperativne hematome, elastičnost tkiva se poveča, kar spodbuja estetsko in funkcionalno obnovo.

ICOONE 12 ottobre 20207459.jpg

OBVLADOVANJE BOLEČINE IN VNETJA

Nežna, a globoka mikromasaža za obvladovanje bolečin in lajšanje vnetij.

Nežna in neinvazivna stimulacija z icoonom omogoča izvajanje analgetičnega delovanja, sproščanje mišične kontrakcije in zmanjšanje akutne in kronične bolečine, kar spodbuja popolno funkcionalno okrevanje.
Še več, ta tretma zmanjšuje vnetne procese zaradi travmatskih in netravmatskih dogodkov, zmanjšuje edeme in pospešuje prekrvavitev ter delovanje ven.

Ne glede na to, ali gre za lajšanje bolečin ishiadičnega živca, lajšanje bolečin v spodnjem delu hrbta ali bolečin v mišicah, cilj je čim hitreje in čim bolje odpraviti nelagodje.

bottom of page